Het grote genieten begint al wanneer je de bestemmingslaan oprijdt, om je heen zie je weilanden met grazende koeien en bloeiende akkerranden. De hoeve heeft een eigen oprit met genoeg ruime parkeerplaatsen. 

De hoeve is in 2022 gerenoveerd en na hedendaagse maatstaven uitgerust en ingericht. Het vakantiehuis is geschikt voor 16 personen, voorzien van 7 slaapkamers en 3 badkamers. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkeuken met een kookeiland, waar gezellig samen gekookt kan worden. Daarnaast beschikt de hoeve over een knusse woonkamer, een lekkere chillkamer met uitzicht op de tuin, twee badkamers en 4 slaapkamers. Drie slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoons boxspring, in de vierde slaapkamer staat twee keer een tweepersoons boxspring. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer, een speelzolder met biljart en twee speelkamers. Twee slaapkamers beschikken over een tweepersoons boxspring en één slaapkamer beschikt over twee eenpersoons boxsprings. 

In de ruime tuin is het heerlijk vertoeven. Ga een lekker potje beachvolleyballen of vind ontspanning in de hout gestookte hottub. Door het weidse uitzicht met daarin grazende koeien, reeën en rondhuppelende konijntjes kunt u heerlijk tot rust komen. Genieten van de zon, of juist de schaduw? Geen enkel probleem, het luxe ruime overdekte terras zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Zowel in de zomer, als in de winter, kunt u heerlijk buiten in het overdekte terras zitten. De houtkachel in het overdekte terras zorgt voor extra sfeer en een aangename temperatuur. Het gebruik van de hottub, houtkachel (inclusief een basisvoorraad hout) en barbecue (gas) is inbegrepen bij de huurprijs. Vanuit de tuin heb je een weids uitzicht over de weilanden. Het fijne samenzijn is natuurlijk pas echt compleet met een gezellige barbecue.

Het is mogelijk om een aantal (elektrische) fietsen te huren bij ons. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 


Woonkeuken

Woonkamer & chill kamer

Tuin & buitenverblijf met overdekt terras

Twee badkamers, begane grond

Toilet, begane grond

Slaapkamer 1, begane grond

Slaapkamer 2, begane grond

Slaapkamer 3, begane grond

Slaapkamer 4, begane grond

Slaapkamer 5, eerste verdieping

Slaapkamer 6, eerste verdieping

Slaapkamer 7, eerste verdieping

Speelzolder en twee speelkamers

Badkamer, eerste verdieping